U kunt bij ons ook terecht voor het huren van auto’s en bedrijfswagens.

Wij hebben de beschikking over personenauto’s in 6 verschillende categorieën, voor elk wat wils dus. Wilt u bijvoorbeeld een Smart Forfour, Volkswagen Polo, Ford Fiësta, Volkswagen Golf, BMW X1 of Ford Focus in een 5-deurs uitvoering of stationwagon? Dan is dat allemaal bij ons mogelijk. Alle auto's zijn voorzien van airco en zijn 200 km inclusief bij verhuur per dag. Al onze personenauto's zijn per dagdeel, per dag, per weekend, per week en langer te huur.

Daarnaast kunt u bij ons ook diverse bestelwagens huren.

Wij hebben in de vloot bestelwagens in de volgende categorieën: Volkswagen Caddy, Ford Transit Custom, Ford Transit, Iveco Daily Laadlift (kort en lang) en Mercedes Sprinter.

Gaat u verhuizen of heeft u een vrachtje te vervoeren? Wij beschikken altijd over de ideale bestelwagen. Van 3 m3 tot en met 21 m3. De bestelwagens zijn al te huur vanaf een dagdeel. En natuurlijk langer, net wat u uitkomt. De bestelwagens zijn allemaal voorzien van airco. Alle bestelwagens zijn gewoon te huur met autorijbewijs B.

 

Wilt u met een grote groep ergens heen?

Dan hebben wij de beschikking over een 6-9 persoonsbus (Mercedes 3083 voor 6 personen en Ford Transit voor 9 personen). Uiteraard met airco. Gewoon te huur met autorijbewijs B.

 

Dagdeelverhuur is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag en niet in het weekend.


Terug naar overzicht